Happiness

Happiness

Memories

Geluk komt van binnen, maar ook een klein beetje van de buitenkant.

Als ik aan sieraden denk, denk ik aan glinstering. En wat maakt een vrouw blij? Glinsteringen! Aan elk sieraad zit een verhaal. Alle sieraden in mijn sieraden doos hebben een verhaal. Dus je moet altijd sieraden dragen, stel je voor dat er iets geweldigs gebeurt! Dan zitten je herinneringen voor altijd vast aan het sieraad! Gelukkig zijn onze sieraden gemaakt van rvs en designer kwaliteit metaal, dus je sieraden zullen lang met je mee gaan!


Happiness comes from the inside, but also a little from the outside.

When I think of jewellery, I think about sparkles. And what makes a girl happy? Sparkles! Every piece of jewellery comes with a story. All the pieces of jewellery in my jewellery box have memories sticked to them. So you always should wear jewellery, in case something really great happens and your memories will be linked to the jewellery you were wearing! Luckily our handmade jewellery is made of stainless steel or designer quality metal, so your jewellery will go a long time with you!

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart