Joie de Vivre Collectie

Joie de Vivre Collectie

Yesss, de nieuwe collectie is online! Wij krijgen helemaal zin in zon, zee en strand! De nieuwe collectie draait om kleur en geeft je dat zomerse gevoel. De natuursteentjes hebben mooie warme kleuren en passen precies bij de trend van nu! Ook hebben wij helende stenen op een mooie, moderne manier verwerkt in de sieraden. Wij hebben de edelstenen Agaat, Dalmatiër Jaspis en Opaliet verwerkt in armbandjes en kettingen, deze kunnen ook heel mooi gecombineerd worden.

Edelstenen

Alle edelstenen hebben bijzondere werkingen, wat het sieraad nog mooier maakt. Bij elk product vind je in de omschrijving wat de precieze werking is van de steen. Ben je op zoek naar een bepaalde edelsteen en wil je die graag verwerkt hebben in een sieraad? Vroom niet en stuur ons gewoon een berichtje! Wie niet waagt, wie niet wint en waarschijnlijk kunnen wij jou helpen aan het sieraad dat je graag wilt hebben.

Parels

En niet weg te denken uit de sieraden collecties van het voorjaar/de zomer, zijn de parels! Dit extra vintage tintje vinden wij helemaal top en hiervan vind je zeker meer sieraden in onze shop! Oorringen met een pareltje, kettingen met een pareltje, alles kan en mag.

Bedels

Wij houden natuurlijk van bedels en hangertjes en dit zul je weer terug vinden in de voorjaar/zomer collectie. Ook zijn er veel ogen in onze collectie verwerkt, sommigen beschermen je zelfs tegen het kwaad!

Check it out and shop some shine!

Ga naar de Joie de Vivre Collectie

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart