Valentijns Collectie

Valentijns Collectie

Speciaal voor deze dag hebben wij een Valentijns collectie samengesteld. En dit is natuurlijk met allemaal hartjes! Wij vinden dat Valentijnsdag niet zomaar voorbij mag gaan, je mag zelf liefde vieren, een vriendschap vieren of je relatie vieren! En dit kan natuurlijk het beste met een mooi cadeautje.

In onze collectie hebben we leuke setjes, zoals de oorringetjes Lovey Dovey, die mooi matchen met de bijpassende ketting. Ook hebben we een armbandje en ketting met elkaar vasthoudende hartjes, te cute! En wij denken aan iedereen, alle sieraden zijn verkrijgbaar in het goud en in het zilver. Onze vergulde bedels met de tekst Je t’aime, hebben op de achtergrond twee kleine hartjes gegraveerd, een musthave als je samen met je bestie een ketting wilt dragen en ook natuurlijk om te laten weten dat je van je geliefde houdt.

Share the love! Shop nu de I Heart You Collection.

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart