Verkooppunt worden?

Verkooppunt worden?

Wij zijn dolgelukkig met ons eerste verkooppunt! Na een weekje in de winkel te liggen bij Hiipp by Jet in Dieren, kunnen we wel stellen dat dit een goede keuze was! Veel mensen zijn enthousiast over de sieraden en het is toch fijn als je het sieraad even kunt zien en voelen voordat je het koopt.

Collectie

Een nieuw verkooppunt is altijd welkom en hier worden we alleen maar heel blij van! Zie jij bepaalde leuke items in de shop of zou je graag alleen oorbelletjes or armbandjes in je winkel willen hebben? Dit kan allemaal.

Ben jij een winkel en zou jij graag de sieraden van Saint Clairmont in jouw winkel willen hebben liggen? Don’t hold back en stuur ons een berichtje! Wij reageren via mail, facebook en instagram altijd dezelfde dag, vaak zelfs binnen enkele uurtjes.

Let’s Colab!

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart