Waar zijn onze sieraden van gemaakt?

Waar zijn onze sieraden van gemaakt?

Wij gebruiken veel verschillende materialen in onze sieraden, zoals natuursteentjes, edelstenen, glaskralen, miyuki kraaltjes, kristal glas en Swarovski steentjes. De kettingen en armbandjes met een kettinkje zijn gemaakt van goud en zilver plated DQ metaal of van stainless steel. Ook de meeste oorringen, oorstekers en oorhangertjes zijn gemaakt van DQ Metaal.

Wat is DQ metaal?

DQ metaal is, languit gezegd, Designer Quality Metal. Maar wat betekent dit nou? Het betekent dat het metaal wat wij gebruiken, voldoet aan alle Europese gestelde eisen en wetten. Het is cadmium, lood en nikkelvrij en heeft een lange levensduur.

Stainless Steel

Wij zijn fan van stainless steel sieraden! De kwaliteit en prijsverhouding is top. De sieraden zijn sterk, anti allergie en verkleuren niet. Dus wat valt er nog meer te zeggen over stainless steel? Alleen maar dat wij hier heel blij van worden en dus veel gebruikt wordt in onze collecties.

925 Sterling Zilver

Sinds kort hebben wij ook een collectie 925 sterling zilver in het assortiment. De meeste items zijn oorknopjes en oorringetjes en deze zijn ook super leuk om cadeau te doen! Wij hebben alles ook in het goud, zoals je van ons gewend bent. De gouden sieraden hebben een extra laagje 24k goud.

Verzorging

Bij je bestelling krijg je standaard een Wear & Care foldertje en we hebben een pagina op onze website met alle tips en trick over hoe je het beste je sieraden kunt verzorgen. En ook al zijn onze sieraden van hoogwaardige kwaliteit, de waarop je met ze omgaat is heel belangrijk.

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart