We Liggen in de Winkel!

We Liggen in de Winkel!

Jaja, ons eerste verkooppunt is een feit (hopelijk volgen er nog vele)! Een gedeelte van onze handgemaakte sieraden zijn nu verkrijgbaar bij Hiipp by Jet in het mooie Dieren. Superhandig, want je kunt gelijk een mooie outfit scoren!

Have a Looksie

Wij krijgen regelmatig de vraag of de sieraden ook in het echt bekeken mogen worden. Dit snappen wij helemaal, in het echt krijg je een veel beter idee van hoe een sieraad er uit ziet en of het goed bij je past. Wij proberen zo duidelijk mogelijke foto’s te plaatsen, maar “even voelen en ruiken” is iets wat bijna iedereen toch graag even doet.

Dus vanaf nu kan dit! Woon je ver weg van Dieren of ben je benieuwd of het sierraad wat je mooi vindt in Dieren ligt? Je kunt ons altijd een berichtje sturen! Wij maken met liefde een filmpje van het sierraad en kunnen je zo informeren over welk gedeelte van de collectie in Dieren verkrijgbaar is. So ladies, shop some shine!

Adres:

Wilhelminaweg 1 in Dieren

https://www.hiippbyjet.nl

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart