Wil jij graag onze sieraden verkopen in jouw (online) winkel? Dat kan!

Stuur ons een berichtje en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. We komen graag een bezoekje brengen en je meer uitleg geven over de sieraden.

Op Consignatie

Het is mogelijk om onze sieraden op consignatie in jouw (online) winkel te leggen. Zo betaal je geen aanschaf kosten en houd je zelf een deel van de omzet. Op die manier heb je een leuke collectie sieraden in jouw winkel liggen en kost het je niets. Dit is natuurlijk een optie.

Displays

De sieraden displays worden door ons aangedragen, wij willen graag dat het in elke winkel hetzelfde is, zodat mensen ons merk herkennen als ze het zien. In een online winkel hoeft dit natuurlijk niet, maar wij werken graag samen met winkeltjes die goed bij ons merk passen.