Ben je zwanger? of wil je graag zwanger worden? Edelstenen zijn een mooie manier om hier aan bij te dragen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje!

Agaat: Agaat is de steen bij uitstek voor zwangere vrouwen (voor zowel moeder als kind). Agaat werkt helend op aandoeningen van de baarmoeder, helpt een zwangerschap harmonieus te doorstaan, helpt bij de bevalling, en voorkomt en geneest verzakking van de baarmoeder. De steen stimuleert het herstel na de bevalling en stimuleert de groei van het kind.

Aventurijn: Ook is Aventurijn een goede steen, Aventurijn heeft een ontspannende en geruststellende werking en maakt in principe alle groei makkelijker. Deze steen wordt ook aangeraden voor een voorspoedige bevalling.

Jade: Jade werkt goed bij problemen met de vruchtbaarheid. Het stimuleert de werking van de eierstokken en de baarmoeder. Ook stimuleert het de bevruchting, beschermt moeder en kind tijdens de zwangerschap en zorgt voor een voorspoedige bevalling. De steen biedt bescherming tijdens het groeien, het helpt rust te vinden en te behouden.

Maansteen: Vooral in de eerste maanden van de zwangerschap zinvol om bij je te dragen. Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en de borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan Maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel.

Mosagaat: De steen ondersteunt de zwangerschap in het algemeen, helpt tijdens de zwangerschap tegen zwaarmoedigheid, misselijkheid, vocht vasthouden. Mosagaat stimuleert een voorspoedige bevalling en helpt tegen postnatale depressies. Mosagaat ondersteunt bij de bevalling en het geven van borstvoeding. Het is een steen voor een nieuw begin. Daarnaast geeft Mosagaat rust en dit is altijd fijn voor jezelf en de zwangerschap.