De nieuwe collectie staat online en ligt sinds deze week in de winkels. De collectie is weer gemaakt met rvs en edelsteentjes, waardoor het een sieraad is waar je een leven lang plezier van hebt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen, het sieraad is anti allergie, sterk en verkleurd niet.

Deze collectie is meer gebaseerd op “neutraal”, de edelsteentjes die verwerkt zijn hebben veel nude kleuren, maar ook zwart en wit. Zo passen de sieraden bij zo goed als alle outfits en passen ze mooi bij een casual outfit, maar ook bij een glam night.

Ook bij deze sieraden is het natuurlijk mogelijk om het sieraad aan te passen naar hoe jij het graag wilt hebben. Je kunt ons een berichtje sturen, wij reageren altijd binnen 2 uur.

Ook is het mogelijk voor winkeliers om de sieraden in te kopen, via het menu op onze voorpagina kun je door klikken naar de b2b pagina.