fbpx

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je al een tijd bezig bent om zwanger te worden is het lastig om positief te blijven en moed te houden.

Je komt op deze pagina terecht omdat je vast hebt gehoord of gelezen dat Maansteen een mooie steen is om te dragen als je zwanger wilt worden. Maansteen is een zachte en vertederende steen. Ze staat bekend als de vrouwelijke steen die staat voor liefde en voortplanting. Maansteen staat ook bekend als de steen die helpt bij onvruchtbaarheid en die ook werkelijk hele mooie resultaten geeft. De oorzaak van de onvruchtbaarheid is belangrijk, maar ligt dit aan de hormoonhuishouding of gespannenheid dan is Maansteen de perfecte steen. Het is een perfecte steen voor vrouwen, omdat hormoonbalans erg belangrijk is.

Maansteen is verbonden met de energie van de maan en staat voor de vrouwelijke energie. Maansteen is het Yin van Yin & Yang. Zonnesteen is de tegenhanger, de mannelijke energie en de Yang.

Hoe draag en verzorg ik Maansteen?

Veel vrouwen willen graag de steen dag en nacht dragen. Je kunt de steen in principe altijd bij je dragen, maar het is het niet goed om er mee te douchen. Maansteen laadt het beste op door haar in het maanlicht te leggen. Maansteen is een broze steen en douchen zal de steen geen goed doen. Ook fel zonlicht en chemicaliën zijn niet goed voor de steen.

Als je de edelsteen op de huid draagt is het voldoende om te steen te laten werken. In onze collectie hebben we meerdere sieraden waar Maansteen in verwerkt is. Zie je in de shop niet staan waar je naar op zoek bent, dan kun je ons altijd een berichtje sturen zodat we samen wel jouw perfecte sieraad kunnen maken.

Ga naar de Maansteen sieraden