fbpx

Wij maken alle sieraden met de hand, daardoor kunnen we ook een sieraad op maat maken. We krijgen vaak de vraag of een ketting langer of korter gemaakt kan worden, of er een ander edelsteentje aan mag, of een andere soort oorring. Er is heel veel mogelijk en het is nog nooit gebeurt dat we iemand hebben moeten teleurstellen, integendeel zelfs. Als je bijvoorbeeld graag een bepaalde edelsteen wilt die wij niet in de collectie hebben, dan zullen we er alles aan doen om deze te vinden, zodat we alsnog jouw perfecte sieraad kunnen maken

Graveren

Met onze graveermachine kunnen we ook elk sieraad personaliseren. Hierdoor wordt een sieraad nog meer bijzonder en unieker. Op de website staan voorbeelden van wat we kunnen graveren, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus heb je zelf een idee van wat je gegraveerd wilt hebben, dan moet je dit zeker laten weten aan ons!