fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

10 x de meest bijzondere en unieke sieraden cadeau tips uit onze webshop! Elk sieraad is een mooi cadeau om te krijgen, de herinnering van de dag dat het sieraad gegeven werd is blijvend. Gelukkig is het sieraad ook blijvend! Alle sieraden worden gemaakt van stainless steel, hierdoor zijn de sieraden kleurvast, hypoallergeen, sterk, duurzaam en betaalbaar. Een perfect Moederdagcadeau🩷

Lees verder voor onze top 10! Bij elk product staan de linkjes, zodat je gelijk kunt doorklikken naar het perfecte cadeau. Ook kun je onderaan de pagina de producten zien en daar doorklikken naar het product.

1 – Geboortebloem / Boeket Ketting

Laat 1 of meerdere geboortebloemen graveren op een ketting. De geboortebloem van mama, van de kindjes, van oma of van meerdere mensen samen. Je kunt kiezen uit 1 tot 4 geboortebloemen. Wil je er toch graag meer laten graveren? Kies er dan voor om ook de achterkant te laten graveren. De geboortebloem sieraden zijn er in het goud, zilver en rose-goud. Je vindt hier alle geboortebloem sieraden.

2 – Geboortebloem / Boeket Armbandje

Laat 1 of meerdere geboortebloemen graveren op een armband. De geboortebloem van je partner en jou samen, van de kindjes of van meerdere mensen samen. Je kunt kiezen uit 1 tot 4 geboortebloemen. Wil je er toch graag meer laten graveren? Kies er dan voor om ook de achterkant te laten graveren. De geboortebloem sieraden zijn er in het goud, zilver en rose-goud. Je vindt hier alle geboortebloem sieraden.

3 – Geboortesteen Armbandje

Elke maand heeft een eigen geboorte edelsteentje. Alle edelsteentjes die wij gebruiken zijn echte edelsteentjes. De steentjes zijn facet geslepen en hebben een prachtige schittering. Kies uit 1 tot 6 geboortesteentjes en geef mama zo een armbandje met de edelsteentjes van alle mensen die ze lief heeft. Het geboortesteen armbandje is er in het goud en zilver.

4 – Initialen en/of Geboortesteen Ketting

Laat door ons een ketting maken met 1 of meerdere geboortesteentjes en/of initialen. Een ketting met de geboortesteentjes en initalen van de kindjes of een ketting met haar eigen geboortesteen bijvoorbeeld. De ketting is er in het goud en zilver.

5 – Ketting Mama Gravure Plaatje

Op deze ketting is het woord “Mama” verticaal gegraveerd. Een ketting die elke mama met trots zal dragen. Shop de ketting in het goud, zilver of rose-goud.

6 – Hartjes Gravure Ketting

Je kunt kiezen uit 1 tot 6 hartjes, laat op elk hartje een initiaal, een hartje of een sterretje graveren. De hartjes zijn hooggepolijst en glanzen als een spiegeltje. Je kunt de voor en de achterkant laten graveren, zo kan de ketting aan beide kanten gedragen worden. De ketting is er in het goud en in het zilver.

7 – Geboortesteen Ring

De geboortesteen ringen zijn minimalistisch en zijn erg leuk om te combineren. Zo kun je de geboortesteen ring van alleen mama zelf, maar ook van jezelf of van de kindjes geven. De ringen kunnen dan aan 1 vinger samen gedragen worden, zodat het een samengesmolten ring lijkt. De ringen zijn er in het goud en zilver.

8 – Rozenkwarts Steen Ketting

Rozenkwarts is de steen van de liefde, zelf liefde en familie. Een edelsteen die perfect past bij Moederdag. Wij hebben Rozenkwarts verwerkt in meerdere sierden in onze webshop, maar deze ketting op nummer 8 is wel de echte eye-cacher. De ketting is er in het goud en zilver.

9 – Memory Lane Ketting

Een ketting die helemaal op maat gemaakt wordt voor jouw liefste mama! Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en deze vullen met een persoonlijke gravure. Van vingerafdrukken, geboortebloemen en intialen tot een persoonlijke (handgeschreven) tekst. A trip down memory lane, een dierbare ketting waar herinneringen in vastgelegd worden. De ketting kan gemaakt worden in het goud en zilver. Heb je zelf een idee? Dit vinden we erg leuk, we denken graag met je mee en maken zo samen jouw perfecte sieraad.

10 – Oorringetjes Aventurijn Hartjes

Aan deze 10 mm oorringetjes hangen twee kleine Aventurijn hartjes, in rood en groen Aventurijn. De steentjes zijn allemaal uniek en kunnen van licht tot donker groen/rood variëren. De oorringen zijn hypoallergeen en verkleuren niet. Aventurijn heeft een kalmerende werking en brengt emoties in balans. De oorringetjes zijn er in het goud en zilver.