fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

Push present, oftewel een geboortesieraad. Een geboortesieraad is een cadeautje wat de mama krijgt in haar zwangerschap, of als de baby geboren is. Ze kan dit krijgen van haar partner als bedankje, maar natuurlijk ook van familie of vriendinnen.

Welkom bij de MOM-club lieve mama!

Een geboortesieraad voor een kersverse mama is een prachtige manier om de bijzondere band tussen moeder en kind te vieren. En natuurlijk verdient ze een cadeautje na zo’n prestatie!

Een geboortering, armband of ketting is enorm dierbaar en is een blijvende herinnering aan het begin van de reis van het moederschap.

Elk sieraad wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd, met aandacht voor detail en kwaliteit. Of het nu een subtiel hangertje is met de initialen van het kindje, een gepersonaliseerde armband met geboortestenen, of een prachtige geboortebloem ketting, onze collectie heeft iets voor elke moeder.

We hebben een speciale “Geboortesieraad Collectie”, met edelstenen en personaliseerbare sieraden. Bijvoorbeeld de edelsteen Maansteen vind je terug in deze collectie, omdat Maansteen een perfecte steen is voor vrouwen die zwanger zijn en voor na de bevalling. Ook is een geboortesteen sieraad een prachtig cadeautje, laat door ons een armband of ketting maken met het geboortesteentje van de baby.

Ook zijn de mogelijkheden eindeloos als het om graveren gaat. Laat de naam, initialen, geboortedatum, geboortegewicht etc. van het kindje vereeuwigen in een sieraad.

Heb je zelf een idee? Dat vinden we super leuk, neem dan contact met ons op, dan maken we samen het perfecte sieraad!

Ben je benieuwd geworden naar de Geboortesteen Sieraden? Klik dan hieronder op de knop om direct naar die pagina te gaan.

sieraad mama en kind
hart ketting veldspaat
bevalling cadeau mama zwanger
geboorte sterrenbeeld ketting
initialen armband geboortesteen
geboortesteen ketting kopen