Over Ons

Over Saint Clairmont

Het begin van Saint Clairmont. Het begon allemaal toen ik van fulltime reizen, naar fulltime moederschap ging. Dit was een grote verandering en het was best even wennen. Het fulltime moeder zijn geeft veel voldoening, maar ik miste iets voor mezelf. Ik besloot om in de avond uren te gaan sleutelen aan een website en te kijken hoe ver ik zou komen. De naam was al snel gekozen. De middelste naam van mijn zoontje is “Clairmont”, vernoemd naar zijn overleden opa. Dit moest het worden. 

Het idee was om een sieraden webshop te beginnen. Het inkopen van sieraden bleek een grotere klus dan ik dacht. Uiteindelijk besloot ik om zelf de sieraden te gaan maken en het precies te creëren zoals ik het in mijn hoofd zag. Na veel youtube filmpjes te hebben bekeken en een grote inkoop aan materialen te hebben gedaan, ging ik aan de slag. Wat was dit leuk, een verborgen hobby was ontdekt! Het bouwen van de website was een bumpy road, maar na 9 maanden ging ik online. 

De sieraden sloegen al vrij snel aan en al gauw wilde ik graag de shop gaan uitbreiden. Ik wilde het gevoel van het reizen weer herbeleven.

Dit creëer ik door producten te verkopen die je dat gevoel geven. De meeste producten komen uit andere landen zoals Bali en India, ze zijn handgemaakt en uniek. De producten hebben veelal een tropisch tintje,  je ziet veel palmbomen, dieren, schelpjes etc. in de collectie terug. Het gevoel van één zijn met jezelf en de natuur is precies wat je ontdekt met het reizen en dit probeer ik terug te laten komen in de shop.

Sieraden

In onze sieraden zie je veel edelstenen. Edelstenen hebben mooie helende werkingen en zijn uniek. De edelstenen zijn op een moderne manier verwerkt in het sieraad, zodat het trendgericht is, maar je ook een hele mooie steen bij je draagt. 

We gebruiken roestvrijstalen onderdelen, omdat dit sterk is, anti allergie en met goed gebruik niet verkleurt. Dit betekent dat je een sieraad voor altijd kunt dragen of bewaren en dat is een erg mooi iets. Je maakt met sieraden vaak herinneringen en die wil je het liefst voor altijd bewaren.

Happy

Wat mij voldoening geeft, is het blij maken van mensen. Als iemand graag een sieraad wilt, dat net anders is als in de shop, of met een bepaalde edelsteen, dan haal ik alles uit de kast om dit voor elkaar te krijgen. Alle orders worden persoonlijk ingepakt en het voelt altijd alsof je een cadeautje ontvangt, wetende dat een ander een glimlach op zijn gezicht heeft met het openmaken van de order, geeft mij een nog grotere glimlach. 

Love,

Anouk

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart