fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

FAQ

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Stuur dan even een berichtje, we beantwoorden alle berichtjes altijd zo snel mogelijk.

Welke materialen gebruiken jullie?

Wij maken alle sieraden van stainless steel en echte edelstenen. Alle sieraden zijn duurzaam, hypoallergeen, met goed gebruik kleurvast en sterk.

De gouden kleur van stainless steel is diep goud, wat wij zelf erg mooi vinden. Ook maken we alle sieraden in het goud en zilver en bepaalde sieraden in het rose goud.

Waarmee graveren jullie?

Er zijn meerdere manieren en machines waar mee gegraveerd wordt. Wij graveren niet met een laser, maar echt met een graveerkop. De gravure is dus voelbaar in het bedeltje en de gravure is niet zwart.

Wij hebben hier bewust voor gekozen. De plaatjes waar we op graveren zijn hooggepolijst, hierdoor komt een gravure erg mooi uit. Omdat we in de bedel graveren, komt de gravure tot leven en fonkelt het vanuit elke hoek.

Hoe verzorg ik mijn gegraveerde sieraad?

Zorg dat het gegraveerde gedeelte niet tegen iets aanschuurt. De gegraveerde bedels en hangers zijn hooggepolijst. Daardoor glanzen ze erg mooi, maar zijn ze ook gevoeliger voor krasjes. Gebruik een zacht doekje om de bedel/hanger op te poetsen of vuil af te nemen. Voor meer verzorgingstips ga je naar de Wear & Care pagina.

Hoe werkt het met een vingerafdruk sieraad?

Als je het product uit de shop aan je winkelmandje toevoegt, kun je een foto toevoegen. De vingerafdruk kan gemaakt worden met bijvoorbeeld een inktdoosje of met een potlood en een plakbandje. Hoe je dit kunt doen lees je in de hoe maak en graveer ik een vingerafdruk blog.

De kleur van de afdruk maakt niet uit, als de lijntjes maar duidelijk zichtbaar zijn. Wij tekenen de afdruk met de hand over en maken er dan een graveerbestand van. Zo is elk detail en elk lijntje van de vingerafdruk zichtbaar.

Waarom zijn jullie gravure sieraden zo speciaal?

Omdat wij op stainless steel graveren, wat een erg hard metaal is, komt er een soort 3D effect in de gravure. Stainless steel glanst erg mooi, waardoor een gravure vanuit elke hoek weer anders er uit ziet.

Ook blijft in stainless steel een gravure altijd zichtbaar, in echt goud en zilver kan de gravure vervagen, omdat het een zachter metaal is.

Kan ik een sieraad op maat laten maken?

Zeker weten, dat vinden we juist super leuk om te doen. Zie je een sieraad waar je een andere maat van wilt hebben of met een andere bedel of edelsteen, dan kan dit allemaal. 

Ook maken we veel gravure’s op maat, wat niet in de webshop staat. Bijvoorbeeld kattenpootjes, een foto gravure of een hartslag. Dit kan allemaal wel, maar de prijs kan hier anders in zijn ivm het werk wat er in zit.

En heb je een idee voor een sieraad wat niet in de shop staat, dan zullen we alsnog ons best doen het voor je te maken.

Welke lengtes kettingen hebben jullie?

Standaard bieden we 42 cm, 45 cm en 50 cm aan, met een verlengstukje van 1.5 cm. Maar in principe is elke lengte mogelijk!

Wat is een ketting met of zonder bolletjes?

De vraag die bijna bij elke gepersonaliseerd product gesteld wordt is: wil je een ketting met of zonder bolletjes?

Daarmee bedoelen we twee soorten kettingen waar we een ketting of armbandje mee kunnen maken. 1 Soort heeft kleine bolletjes aan de schakel, wat een extra leuk effect geeft. En de andere is hetzelfde, alleen zitten er geen kleine bolletjes aan de schakel.

jaspis rozenkwarts armband
zebra veldspaat armband zilver
handgemaakte edelsteen armbanden
croissant oorbellen edelsteen