fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Na de 14 dagen goedkeuring, geeft SAINT CLAIRMONT een garantie af voor 6 maanden. Als de kwaliteit niet naar uw tevredenheid is, stuur dan een email naar contact@sainclairmont.com.

SAINT CLAIRMONT zal met een passende oplossing komen.

  • Als het mogelijk is om het product te repareren, zullen wij het repareren,
  • Als het niet mogelijk is het product te repareren, zullen wij een nieuw product versturen.
  • Als het niet mogelijk is om het te repareren en het product is niet meer op voorraad, zullen wij een terugbetaling aanbieden.

Als het om een terugbetaling gaat, zullen wij het bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) na inspectie, binnen 14 werkdagen terugstorten op de rekening waar de order mee besteld is.

Als wij het product repareren of vervangen, kan dit tot 14 werkdagen duren.

De garantie is nietig, als het product een defect heeft dat veroorzaakt is door onjuist gebruik, als door jou of anderen is geprobeerd het product aan te passen, of als het gebruikt is op een manier zoals het niet bedoeld is.