fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

Klachten

Wat te doen bij een klacht?

De klachten die wij krijgen per jaar zijn nihil gelukkig! Maar ondanks dat we met veel liefde alle sieraden maken, met kwalitatief zeer hoog materiaal, kan het soms voorkomen dat iets niet goed is.

En vaak kunnen we na even contact al snel een oplossing vinden.

Lees hier de info over een eventuele klacht:

 – Mijn ketting/armbandje is kapot

Gelukkig kan stainless steel niet echt “kapot”. Als de ketting of het armbandje kapot is, is er een ringetje iets open gegaan. Stainless steel is erg hard en stug en opent niet makkelijk, maar het kan gebeuren.

Als u een (huis, tuin en keuken) knijptangetje heeft, kunt u het ringetje iets verder open maken en het kettinkje/armbandje er aan rijgen en het ringetje opnieuw sluiten. Het ringetje is dus erg stug en het kost even iets kracht om het te openen of sluiten. Vaak zie je ook niet dat het ringetje open is, omdat het maar om 1-2 mm gaat.

Lukt dit niet, dan kan ik u er in begeleiden, een filmpje sturen met info of mag u het opsturen. Het opsturen is kosteloos de eerste drie maanden, hierna zijn de verzendkosten voor eigen rekening. We raden aan te verzenden met track en trace (brievenbuspakket NL €4,10), want als het kwijt raakt is het risico voor uzelf.

Iets aan mijn sieraad is verkleurd

Bij onze Wear & Care pagina kunt u lezen hoe u de sieraden het beste kunt dragen en behandelen.

De zilveren stainless steel sieraden kunnen niet verkleuren, alleen kan chloor de sieraden wel doen aantasten. De gouden stainless steel sieraden hebben een gouden laag, die met goed gebruik er mooi op blijft zitten.

Bepaalde gouden items, bijvoorbeeld de hangertjes met een edelsteentje, hebben een minder diepe gouden laag. Dit ook omdat het gedraaid is met de tang, en dus vatbaarder is door de kleine (onzichtbare) scheurtjes die daarin ontstaan. Ook met goed gebruik zullen deze mooi goed blijven.

Is een gedeelte van het sieraad verkleurd (binnen de garantietermijn van 6 maanden) en heeft u het volgens onze Wear & Care tips behandelt, neemt u dan contact met ons op, dan komen we met een passende oplossing.

Wil je graag contact opnemen? Klik dan hier.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@saintclairmont.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.