fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

Over Saint Clairmont

Het begin van Saint Clairmont. Het begon allemaal toen ik van fulltime reizen, naar fulltime moederschap ging. Dit was een grote verandering en het was best even wennen. Het fulltime moeder zijn gaf veel voldoening, maar ik miste iets voor mezelf. Ik besloot om in de avond uren te gaan sleutelen aan een website en te kijken hoe ver ik zou komen. De naam was al snel gekozen. De middelste naam van mijn zoontje is “Clairmont”, vernoemd naar zijn overleden opa. Dit moest het worden. 

Toen de website, na 9 maanden, af was besloot ik dat ik sieraden wilde verkopen. Ik kwam er al snel achter dat kwalitatief goede en unieke sieraden inkopen bijna onmogelijk was. Na een aantal slechte inkoop orders te hebben gedaan, die eigenlijk direct de prullenbak in konden, besloot ik om het zelf te gaan maken. Na uren YouTube filmpjes bekeken te hebben, had ik aardig door welke tools ik nodig had en wat ik wilde maken. Ik kocht alles wat ik dacht nodig te hebben en ging aan de slag. Het was moeilijker dan ik dacht, maar met de instelling “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” lukt alles.

Ik ontdekte een ware passie! Sieraden maken is rustgevend en voelt als een soort meditatie. Wat ik leuk vind aan mijn bedrijf is dat ik een manusje van alles kan zijn. Ik maak en bewerk de model en product foto’s, beheer de social media en website, maak de sieraden, pak de orders in, doe de marketing en de boekhouding. Soms vraag ik me af hoe ik alles doe, maar het lukt altijd, met veel plezier!

Happy

Wat ik niet wist toen ik met Saint Clairmont begon, was dat ik zoveel positiviteit zou ervaren uit het hebben van een eigen shop. Wat mij voldoening geeft, is het blij maken van mensen. Ik maak veel orders op maat en op die manier kun je iemand echt een uniek sieraad geven. Met het graveren maak ik sieraden die heel persoonlijk en dierbaar zijn. Dat ik dan voor iemand iets wat heel betekenisvol is mag maken, vind ik heel bijzonder.

Alle orders worden persoonlijk ingepakt en het voelt altijd alsof je een cadeautje ontvangt. Wetende dat een ander een glimlach op zijn gezicht heeft met het openmaken van de order, geeft mij een nog grotere glimlach.

Een sieraad voor altijd

In mijn sieraden zie je veel edelstenen. Edelstenen hebben mooie helende werkingen en zijn uniek. De edelstenen zijn op een moderne manier verwerkt in het sieraad, zodat het trendgericht is, maar je ook een hele mooie steen bij je draagt.

Ik gebruik roestvrijstalen onderdelen, omdat dit sterk is, anti allergisch  is en met goed gebruik niet verkleurt. Dit betekent dat je een sieraad voor altijd kunt dragen of bewaren en dat is een erg mooi iets. Je maakt met sieraden vaak herinneringen en die wil je het liefst voor altijd bewaren.

Webshops en winkels

Inmiddels zijn er flink wat verkooppunten (200+!), wat mij super trots maakt! Het feit dat klanten, maar ook mede ondernemers vertrouwen hebben in mijn bedrijf en sieraden is een enorm compliment en geeft een enorme power om nog veel meer mooie sieraden te maken!