fbpx

Over Saint Clairmont

Het begin van Saint Clairmont. Het begon allemaal toen ik van fulltime reizen, naar fulltime moederschap ging. Dit was een grote verandering en het was best even wennen. Het fulltime moeder zijn geeft veel voldoening, maar ik miste iets voor mezelf. Ik besloot om in de avond uren te gaan sleutelen aan een website en te kijken hoe ver ik zou komen. De naam was al snel gekozen. De middelste naam van mijn zoontje is “Clairmont”, vernoemd naar zijn overleden opa. Dit moest het worden.

 

Sieraden maken

Ik koos ervoor om sieraden te gaan verkopen. Omdat sieraden je dat extra laagje zelfverzekerdheid geven, je voelt je sierlijker en vrouwelijker en mooier. In eerste instantie wilde ik sieraden inkopen, maar dit bleek lastiger dan gedacht. Ik wilde uniek zijn en goede kwaliteit verkopen. Na lang zoeken besloot ik om het zelf te gaan maken. Ik heb het nog nooit gedaan, dus dan kan ik het vast wel!

Na een hoop youtube filmpjes te hebben gekeken, deed ik een grote bestelling met onderdelen en tools en ging ik aan de slag. Ik ontdekte een ware passie, dit is leuk! En zo begon het.

Happy

Wat ik niet wist toen ik met Saint Clairmont begon, was dat ik zoveel positiviteit zou ervaren uit het hebben van een eigen shop. Wat mij voldoening geeft, is het blij maken van mensen. Ik maak veel orders op maat en op die manier kun je iemand echt een uniek sieraad geven. Alle orders worden persoonlijk ingepakt en het voelt altijd alsof je een cadeautje ontvangt, wetende dat een ander een glimlach op zijn gezicht heeft met het openmaken van de order, geeft mij een nog grotere glimlach.

Een sieraad voor altijd

In onze sieraden zie je veel edelstenen. Edelstenen hebben mooie helende werkingen en zijn uniek. De edelstenen zijn op een moderne manier verwerkt in het sieraad, zodat het trendgericht is, maar je ook een hele mooie steen bij je draagt.

Wij gebruiken roestvrijstalen onderdelen, omdat dit sterk is, anti allergisch en met goed gebruik niet verkleurt. Dit betekent dat je een sieraad voor altijd kunt dragen of bewaren en dat is een erg mooi iets. Je maakt met sieraden vaak herinneringen en die wil je het liefst voor altijd bewaren.

Webshops en winkels

Inmiddels hebben we flink wat verkooppunten, wat mij super trots maakt! Het feit dat klanten, maar ook mede ondernemers vertrouwen hebben in mijn bedrijf en sieraden is een enorm compliment en geeft een enorme power om nog veel meer mooie sieraden te maken!