fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

Verzendkosten Nederland

Bij een bestelling boven de €10,00 betaal je geen verzendkosten. Bij een order onder de €10,00 betaal je €1,95 verzendkosten. Je order wordt altijd met liefde ingepakt en het is altijd een feestje om het te openen of aan iemand anders te geven!

Verzendkosten Belgie en Duitsland

Bij een bestelling onder de €50 betaal je €4,95 verzendkosten. Je ontvangt dan een track en trace code via PostNL.

Bij een bestelling boven de €50,00 is verzending gratis.

Verzendkosten Europa

De verzendkosten voor Europa kunt u vinden in de Algemene Voorwaarden.

Verzendkosten Buiten Europa

De verzendkosten voor buiten Europa kunt u vinden in de Algemene Voorwaarden.

Levering Nederland

Alle producten worden met de hand gemaakt. Wij hebben geen producten op voorraad en elk product wordt na bestelling zorgvuldig gemaakt. Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden.

Wij verzenden na uw bestelling altijd een mailtje met de dag dat uw bestelling verzonden wordt. De levering in Nederland, zoals Post NL dit aangeeft, is bijna altijd de volgende dag. U ontvangt een e-mail zodra de bestelling verzonden is.

Gepost op:
Bezorgd voor 18.00 uur op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Komt uw order niet aan op volgende dag, kunt u hier geen aanspraak op maken bij Saint Clairmont. Wij zijn afhankelijk van Post NL en door invloeden van feestdagen, het weer etc, kan dit soms verschillen.

Levering Europa en Wereld

 

Land
Bezorgtijd (in werkdagen)
Australië6-8
België1-2
Canada5-6
Curaçao4-8
China9-15
Duitsland2-3
Indonesië4-9
Italië3-6
Japan4-7
Frankrijk2-3
Nieuw-Zeeland5-7
Noorwegen2-4
Rusland8-14
Spanje3-5
Turkije5-8
Verenigd Koninkrijk2-3
Verenigde Staten3-6
Zuid-Afrika5-8
Zweden2-4
Zwitserland2-3

Staat uw land er niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op via instagram, e-mail contact@saintclairmont.com of ons contactformulier.

Verzenden zonder Track & Trace

De Algemene Voorwaarden die gelden voor het verzenden zonder Track & Trace zijn, dat u akkoord gaat met het risico dat uw bestelling later geleverd kan worden dan is aangegeven in ons verzendschema. Post NL maakt geen onderscheid in orders die wel of geen Track & Trace hebben, maar wij kunnen helaas niet voor u nakijken waar de order is, als deze niet de volgende dag geleverd is. Daarom raden wij aan om met Feestdagen altijd voor de optie te kiezen om met Track & Trace te verzenden, want in deze periodes raken er soms toch pakketjes kwijt.

Is uw order er na een week nog niet, dan is het de mogelijkheid dat uw bestelling kwijt geraakt is. Dit is het risico wat u neemt, als u verzend zonder Track & Trace. Over het algemeen gaat het altijd goed en moet het geen probleem zijn om op deze manier te verzenden. Als u denkt dat uw bestelling kwijt is geraakt, kunt u contact met ons opnemen en kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Maar houd er rekening mee dat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden en dat hier geen vergoeding tegenover staat.