fbpx

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor orders in Nederland zijn gratis. Alle orders boven de €15 worden verzonden met track en trace, de orders onder €15 worden met een postzegel verzonden.  Je order wordt altijd met liefde ingepakt en het is altijd een feestje om het te openen of aan iemand anders te geven!

Verzendkosten Europa

De verzendkosten voor Europa kunt u vinden in de Algemene Voorwaarden.

Verzendkosten Buiten Europa

Wij verzenden ook onze orders buiten Europa, u kunt ervoor kiezen om met of zonder Track & Trace te verzenden. Zonder zijn de kosten €3,64 en met Track & Trace zijn de kosten €20,47. Uw order is dan verzekerd tot €200,00. We hebben nu meerdere orders verzonden buiten Europa zonder Track en Trace, het grootste gedeelte is aangekomen, maar toch is een enkeling zoek geraakt. Dit is helaas het risico dat u dan neemt en hier kunt u geen aanspraak op maken bij ons.

Levering Nederland

Wij hebben producten op voorraad, maar ook veel producten worden met de hand gemaakt. De producten die wij met de hand maken kan 1 tot 3 werkdagen duren. De lijm die wij gebruiken moet minimaal 24 uur drogen.

Wij verzenden na uw bestelling altijd een mailtje met de dag dat uw bestelling verzonden wordt. Indien u voor 15:00 besteld, is dit meestal dezelfde dag of de dag erna. De levering in Nederland, zoals Post NL dit aangeeft, is bijna altijd de volgende dag. U ontvangt een e-mail zodra de bestelling verzonden is.

Gepost op: 
Bezorgd voor 18.00 uur op: 
Maandag  Dinsdag 
Dinsdag  Woensdag 
Woensdag  Donderdag 
Donderdag  Vrijdag 
Vrijdag  Zaterdag 
Zaterdag  Dinsdag 
Zondag  Dinsdag

Komt uw order niet aan op volgende dag, kunt u hier geen aanspraak op maken bij Saint Clairmont. Wij zijn afhankelijk van Post NL en door invloeden van feestdagen, het weer etc, kan dit soms verschillen.

Levering Europa en Wereld

Land 
Bezorgtijd (in werkdagen) 
Australië  6-8 
België  1-2 
Canada  5-6 
Curaçao  4-8 
China  9-15 
Duitsland  2-3 
Indonesië  4-9 
Italië  3-6 
Japan  4-7 
Frankrijk  2-3 
Nieuw-Zeeland  5-7 
Noorwegen  2-4 
Rusland  8-14 
Spanje  3-5 
Turkije  5-8 
Verenigd Koninkrijk  2-3 
Verenigde Staten  3-6 
Zuid-Afrika  5-8 
Zweden  2-4 
Zwitserland  2-3

Staat uw land er niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op via instagram, e-mail contact@saintclairmont.com of ons contactformulier.

Verzenden zonder Track & Trace

De Algemene Voorwaarden die gelden voor het verzenden zonder Track & Trace zijn, dat u akkoord gaat met het risico dat uw bestelling later geleverd kan worden dan is aangegeven in ons verzendschema. Post NL maakt geen onderscheid in orders die wel of geen Track & Trace hebben, maar wij kunnen helaas niet voor u nakijken waar de order is, als deze niet de volgende dag geleverd is. Daarom raden wij aan om met Feestdagen altijd voor de optie te kiezen om met Track & Trace te verzenden, want in deze periodes raken er soms toch pakketjes kwijt.

Is uw order er na een week nog niet, dan is het de mogelijkheid dat uw bestelling kwijt geraakt is. Dit is het risico wat u neemt, als u verzend zonder Track & Trace. Over het algemeen gaat het altijd goed en moet het geen probleem zijn om op deze manier te verzenden. Als u denkt dat uw bestelling kwijt is geraakt, kunt u contact met ons opnemen en kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Maar houd er rekening mee dat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden en dat hier geen vergoeding tegenover staat.