fbpx

Sieraden inkopen

Ben jij ondernemer en zou je onze sieraden graag willen verkopen in je eigen webshop of fysieke winkel?

Dat is super! Want onze handgemaakte sieraden zijn ook te koop voor (web)winkel eigenaren voor wholesale prijzen.

 Sieraden groothandel

Veel winkels of webwinkels zijn op zoek naar een sieraden groothandel om sieraden in te kopen. Dit is moeilijker dan gedacht en ook één van de redenen dat wij zelf sieraden zijn gaan maken (en toen een ware passie ontdekten voor sieraden maken!). Je wilt graag unieke producten in je shop en ook nog eens goede kwaliteit. In Nederland vind je een aantal groothandels, maar hierdoor onderscheid je je niet van de rest. Zeker niet als je alleen online verkoopt, want mensen kunnen de sieraden in heel veel fysieke winkels ook shoppen.

De sterke punten van onze sieraden

Onze sieraden zijn gemaakt met stainless steel in combinatie met edelsteentjes. Hierdoor heb je een duurzaam, handgemaakt in Nederland, sterk, anti allergisch, kleurvast en betaalbaar sieraad. Elk edelsteentje is uniek, dus nog steeds is elk sieraad uniek. Deze sterke punten zijn voordelig als je een eigen (web)winkel hebt, want niemand ziet graag een sieraad retour komen. Wil je graag sieraden op maat? Stuur ons een berichtje en dan kijken we wat we kunnen doen!

Alle sieraden worden op mooie sieraden kaartjes geleverd en bij een order boven de €300,00 ontvang je een handgemaakt houten kaartjes display. Alle foto’s en informatie die je kunt vinden van jouw gekochte producten (op de website, Instagram, FB, Pinterest en Orderchamp) mag je vrij gebruiken voor jouw eigen website en socials.

Bestel onze producten wholesale op het digitale inkoopplatform Orderchamp. Door je via deze link aan te melden, ontvang je namens Orderchamp €150,- shoptegoed.

Op Orderchamp profiteer je van:

– €150,- shoptegoed bij inschrijving
– Gratis verzending boven de €150,-
– Betalen na levering: 30 tot 60 dagen later

Let op: bovenstaande gaat alleen van kracht als je ook echt onderstaande knop gebruikt om je te registreren op de website van Orderchamp.

Lage minimale afname

Snelle verzending

Unieke sieraden

Hoge kwaliteit