fbpx

✓ Gratis verzending vanaf €10 ✓ Als cadeautje ingepakt ✓ Hoge kwaliteit ✓ Hypoallergeen ✓ Betaalbaar

saint clairmont logo

Sieraden inkopen voor jouw webshop of winkel

Ben je op zoek naar sieraden voor jouw (web)winkel? Dat is super! De sieraden van Saint Clairmont kun je ook wholesale (groothandel) inkopen voor jouw eigen webshop, conceptstore, kledingwinkel, nagelsallon, kapsalon etc.

Alle sieraden worden door eigenaresse Anouk met de hand gemaakt. Zij is begonnen met het zelf maken van sieraden (en ontdekte zo een ware passie), omdat ze het lastig vond om unieke en kwalitatief goede sieraden in te kopen. Dit is ook de reden dat ze zelf de sieraden wholesale aanbied. Veel (web)winkel eigenaren zijn op zoek naar sieraden die uniek zijn, kwalitatief goed en ook graag duurzaam.

De sterke punten van onze sieraden

Onze sieraden worden gemaakt van stainless steel, in combinatie met edelsteentjes. Hierdoor heb je een duurzaam, handgemaakt in Nederland, sterk, hypoallergeen, kleurvast en betaalbaar sieraad. Elk edelsteentje is uniek, dus nog steeds is elk sieraad uniek.

Deze sterke punten zijn voordelig als je een eigen (web)winkel hebt, want niemand ziet graag een sieraad retour komen.

Alle sieraden worden op mooie sieraden kaartjes geleverd en bij een order boven de €300,00 ontvang je een handgemaakt houten kaartjes display. Alle foto’s en informatie die je kunt vinden van jouw gekochte producten (op de website, Instagram, FB, Pinterest en Orderchamp) mag je vrij gebruiken voor jouw eigen website en socials.

B2B sieraden inkopen

Momenteel zijn we bezig om zelf een wholesale gedeelte in te richten op onze website. Voor nu kun je onze producten bestellen bij de digitale inkoopplatformen Faire & Orderchamp.

Sieraden inkopen zonder kvk

Heb je nog geen kvk en wil je wel sieraden inkopen? Dat is geen probleem. Stuur ons dan even een berichtje via de chat of ga hier naar onze contact pagina.

Eigen sieradenlijn opzetten

Omdat alle sieraden door ons zelf gemaakt en gegraveerd worden, is er veel mogelijk. Wil je graag een hanger laten maken met een logo, of een bepaalde tekst of afbeelding, dan kunnen wij dit voor jou graveren.

Ook kunnen we bijvoorbeeld hangers maken met bepaalde edelsteentjes, of armbandjes of kettingen op maat. Wij maken geen volledige collectie voor iemand die een sieraden lijn wil opzetten, maar we kunnen wel helpen om jou een unieke collectie te laten creëren.

Lage minimale afname

Snelle verzending

Unieke sieraden

Hoge kwaliteit

Inkopen via Faire

Wij verkopen onze sieraden via het platform Faire. Bij Faire verzenden we wereldwijd.

Bij Faire profiteer je van:

  • 50% korting op je eerste bestelling (maximale korting van €100)
  • Minimale afname €100,-
  • Een jaar gratis verzending
  • Betalen na levering: 60 dagen later

Inkopen via Orderchamp

Bij Orderchamp profiteer je van:

  • 10% korting op je bestellingen, de eerste 30 dagen
  • Gratis verzending boven de €250
  • Betalen na levering: tot 60 dagen later

Let op: bovenstaande gaat alleen van kracht als je ook echt de knoppen op deze pagina  gebruikt om je te registreren op de website van Orderchamp.

Klik hier voor meer informatie over het inschrijf en bestelproces van Saint Clairmont bij Faire.